2015. július 30., csütörtök

Helló! Itt a Catriana blogja 2.00

Szia! Ne, ne menj sehova jó helyen jársz, már amennyiben Catriana blogját keresed :) Talán egyszerre sablont és nevet változtatni nem a legpraktikusabb dolog, de hát nem lehet az ember mindig praktikus.

Szóval elmentem egy kisebb szünetre, hogy újult erővel térjek vissza. Mindig is utáltam a blogom nevét, csak sehogy sem jutott eszembe semmi, amit ha elismétlek magamban egymás után ötször ne hangozna hülyén. Olyat akartam, ami nem korlátozódik a könyvekre, mert a látszat ellenére ez nem csak egy könyves blog :) Ez az a hely, ahová lefirkálom tekergő gondolataimat mindenféléről (vagyis egyszer majd talán az lesz). Mindenesetre a sokszínűség jogát fenntartom, még ha nem is élek vele :D
Tehát hosszas morfondírozás után meg lett a név, ami tíz perc múlva sem hangzik idétlenül (legalábbis nekem). És akkor végre gyárthattam új fejlécet, mert azzal sem volt kibékülve. Ez viszont szerintem egész jó lett, nektek hogy tetszik?
Szeretem magam szavakkal (is) körülvenni egy-egy ügyes mondatot ugyanúgy megtudok csodálni, mint egy szép képet. Ráadásul az össze-vissza kiragadott szövegrészletek szimbolizálják a tekergő gondolatokat :)
A magyar idézetek a két kedvenc versemből vannak (Kosztolányi Dezső: Akarsz-e játszani, Tóth Árpád: Áprilisi capriccio), az angol pedig az egyik kedvenc könyv sorozatomból a Tündérkrónikákból (ráadásul az egyik utalás egy másik kedvenc könyvemre), a What a wonderful world is ahhoz kapcsolódik mert a főszereplő Mac is szereti ezt a számot.

Még majd szeretnék rajta kisebb változtatásokat csinálni, meg professzionálisabb kinézetet varázsolni neki, de ehhez jobban el kell majd merülnöm a szerkesztgetésben, és nem akartam addig várni.

További változások is történtek csináltam egy rendes Facebook oldalt a blognak (lehet lájkolni :)) ne kérdezétek miért nem ilyen lett neki eleve, nem tudok rá logikus magyarázatot adni. Mindenesetre mostantól ezt fogom használni.

Valamint tovább terjesztgetem a social media határaimat lett Twitterem is, és feltett szándékom, hogy használni is fogom, úgyhogy már ott is elérhettek, ha szeretnétek.

Hát ezek történtek most a blog háza táján, hamarosan jövök egy rendes poszttal is.3 megjegyzés:

 1. Szia! Jaj nagyon szuper az a fejléckép az idézetekkel, imádom őket, és szerintem az egész egyveleg nagyon te vagy, a blog új címével együtt :)) Bár nem ismerlek annyira, de akkor is. :)
  Írjál sokat az új blogra! :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj de jó, örülök, hogy tetszik, és igen ez már tényleg én vagyok :)

   Törlés
 2. Tök jó, már hiányoltalak :) , és baromi szép az új sablon.

  VálaszTörlés