2012. október 25., csütörtök

Képes rovat #1: Elért az ősz és súgott valamit...

Ez egy olyan jópofa kép
(Úgy döntöttem, hogy ma ilyen blog írós napot tartok, és elkezdek egy új rovatot. Sokáig gondolkoztam valami frappáns és szellemes neven, de nem jutott eszembe semmi. Szóval amíg nem találok ki valami, vagy kapok egy jó ötletet a nem túl egyedi, viszont felettébb kifejező Képes rovat nevet fogja viselni.)

Az az igazság, hogy nincs kedvenc évszakom, mindegyiket szeretem valamiért. Bár a kánikulákat ki nem állhatom, számomra az ideális hőmérséklet mindenképpen 25 fok alatt van, minél inkább annál jobb. De még a kánikuláknak is van valamilyen sajátos hangulatuk, amit szeretek. Igazából azt szeretem ha az évszakok saját magukhoz méltóan viselkednek. Nyáron legyen meleg, a hó decemberben essen, ne március közepén. Szóval most az ősz a kedvencem, és annak örömére, hogy az már időjárásnak is a tudomására jutott, hogy milyen évszak van, összegyűjtöttem a kedvenc őszi képeimet:








Ez egy olyan jó kép! Ez ihlette a címet is. Hát nem olyan mintha az ősz súgna neki valamit?
 (A képek már régóta rajta vannak a gépemen, és már nem tudom honnan vannak pontosan, de vagy a http://favim.com/http://favim.com/ -ról vagy a http://www.deviantart.com/http://www.deviantart.com/ -ról kivéve az utolsót, azt nem tudom)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése